1.LindaDahlqvistPhotography-LövstaBruk-Herrgården+Smedjan-16okt2018-8453_.jpg
möhippa.jpg
1.LindaDahlqvistPhotography-LövstaBruk-Herrgården+Smedjan-16okt2018-8453_.jpg

Möhippa & Svensexa


Bästa vänner

SCROLL DOWN

Möhippa & Svensexa


Bästa vänner

Möhippa & Svensexa!

Vi har upplevelserna till den perfekta dagen. Med vårt stora utbud av aktiviteter och vår erfarenhet av att sy ihop en oförglömlig dag kan det inte bli något annat än bra! Hör av er till oss så hjäper vi er att planera!

Ett litet urval på våra upplevelser:

Prova på smide i Lövstabruk

Paddla kanot från Dalälven ut i havet

Massage

Trumresa

Åk Limousine bland herrgårdar och slott

Prova på flugfiske

Matresa till lokala matproducenter

Yoga i en vacker herrgård

 

möhippa.jpg

Möhippor


Möhippor


Fem tips på en grym möhippa!

1. Välj ett tema.

Det är så roligt med ett tema. Välj något som passar bruden! Älskar hon glitter och glamour, välj då tex att åka limmo, ha på er glittriga kläder. Som aktivitet kan ni ha champagneprovning och låta bruden få bli sminkad och stylad. Eller älskar hon matlagning, hyr in en kock och laga maten tillsammans. ta några roliga tävlingsmoment från tex. mästerkoken som lekar under dagen.

2. Dokumentera.

Bland det viktigaste, denna dag är något som man vill se tillbaka till och minnas. Utse någon att ta alla bilder eller hyr in en fotograf som är med under dagen. Gör en fotobok som bruden kan få som ett minne.

Alla som är med och lägger ut bilder på sociala medier under dagen ska tagga bilden med (se till att inte taggen redan finns)

Om ni filmar och tar bilder under dagen är det enkelt sen att göra en film i appen iMovie som ni sedan kan visa upp på bröllopet!

3. Låt hon få känna sig som en prinsessa!

Skippa pinsamheterna, känns inte det lite gammeldags?Låt henne få njuta av dagen och skratta tillsammans med bruden istället för åt henne. Skäm bort henne istället, för det är ju hon så värd!

4. Prova något nytt.

Som en aktivitet under dagen passar det alldeles perfekt att prova något nytt. Att prova nya saker är något som gör dagen ännu mer minnesvärd. Det kan vara att åka vattenskidor, prova på att smida eller dreja eller varför inte flugfiske?

5. Uppvakta bruden

Ge henne en fin personlig gåva, tex kan ni skriva ner på papper som ni se sätter i en fin ram vad hon betyder för var och en som är med. Eller gör en sång tillsammans som ni spelar upp för henne.

Eller varför inte en minnesbok med bilder från förr. Berätta för henne vad hon betyder för er!

Lycka till!

Ps. vill du ha hjälp att planera möhippan så hjälper vi dig gärna!